Bli medveten om din inre styrka och kom i balans med LIFE - therapy och/eller Auratransformation™️ samt cellnäring. Friskvård och Terapi för kropp och själ.

Om mig 

Jag är en person som brinner för att alla ska må bra och få möjlighet att vara sig själv utifrån sina egna förutsättningar. Denna brinnande vilja att hjälpa andra till bättre hälsa och välmående höll på kosta mig min egen hälsa. Dukade under i soffan kväll efter kväll och barnen undrade om jag hade ork över för dem? Kände till slut att något måste göras innan det brakar samman. Sökte efter alternativa metoder till den vanligaste terapin KBT som jag upplevde inte hjälpte mig. Friskvård behövdes och yogan blev ett bra alternativ där jag kunde släppa många tankar och hämta energi men den tog lika fort slut. Jag kom i kontakt med Auratransformation och äntligen fanns det något som kunde beskriva det som jag upplevde. Jag ringde en auraförmedlare och hon sa efter ett kort samtal: läs boken "Balans på alla plan" du saknar skydd för andras energier runt om dig. Jag läste och så härligt att få ord för det jag kände. Jag bokade tid och gjorde min Auratransformation hösten 2015. Några veckor senare upptäckte jag lugnet i min kropp😍. Det är den bästa friskvård och terapi som jag någonsin har gjort. Jag började sova bättre, var inte totalt slut efter arbetsdagens slut utan det fanns ork för barn och fritidsaktiviteter på ett sätt som jag inte trodde var möjligt 😍 - vilken skillnad. Jag hade landat i mig själv och var i balans och påverkades inte längre av andras energi på samma sätt. Lugnet och energin fanns kvar även efter krävande situationer på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Ingen annan terapi som jag hittills provat hade åstadkommit detta. Auratransformationen är dessutom bestående vilket annan terapi inte är. Detta är friskvård på hög nivå då den ger bestående effekter av balans och inre harmoni om du under dagen gör korta energisorteringar.

Känslan av att ha hittat hem och äntligen veta vad jag ska göra blev ännu större efter att jag gått Auraförmedlarkursen under våren 2016.

Som lärare och speciallärare är uppgiften att hjälpa eleverna att utvecklas och se meningen i tillvaron. Min vilja att hjälpa mina elever och medmänniskor att se sin inre styrka och sina möjligheter har fått ytterligare en dimension sedan jag började lita på min intuition. Jag tog ytterligare ett kliv på vägen i och med min AuraTransformation™ och att jag blev Auraförmedlare™. 

Jag vill som speciallärare hjälpa elever med svårigheter att hitta sin plats i tillvaron, och att de ska känna sig värdefulla som de är och att se sina möjligheter och utvecklas så långt som möjligt. Samtidigt vill jag som Auraförmedlare™hjälpa vuxna att komma i balans med sig själv och omgivningen – öka sin medvetenhet om att det går att leva ett harmoniskt liv i balans utan att ta in alla andras energier eller ge bort all sin egen, genom att få sin ande (sin egen energi) integrerad i sin kropp via en Auratransformation

För ca ett halvår sedan kom jag i kontakt med Carina som berättade om näring direkt till cellerna. Jag blev nyfiken och ville testa för att se om de kunde ge mig som mådde bra effekt vilket jag inte trodde. Men vem vill inte ta chansen att kunna må ännu bättre om det går? Sagt och gjort jag började äta de här produkterna och på bara ett par dagar kände jag mig ännu piggare och full av energi. Såren läker snabbare, blåmärkena försvinner fortare och håret har börjat växa som aldrig förr men det jag uppskattar mest är att huden i ansiktet har läkt och att jag ser yngre och fräschare ut. Vad kan dessa produkter göra för skillnad i ditt liv? Detta är fantastisk friskvård 😍.

Jag är förändrad och min medvetenhet är större. Jag ser fram emot att få hjälpa dig med ditt första steg mot din nya framtid med ökad medvetenhet och balans i större harmoni med omgivningen där du är piggare och gladare. Bästa friskvården och terapin just nu

😍

Varmt välkommen att höra av dig

Ulrika 

Traditionella utbildningar

 • Ledarskapsutbildningar
 • Hantering av konflikter och mobbing
 • Hantering av arbetsbelastning och stress
 • Pedagogiskt ledarskap och samtalsmetodik
 • Ma/NO-lärare för högstadiet
 • Speciallärare i Matematik
 • Speciallärare i Utvecklingsstörning
 • Autismutbildning 

Mediala utbildningar

 • Div. mindre workshops om medialitet och healing
 • Medial utvecklingskurs
 • Medial utveckling kvällscirkel
 • Auraförmedlare™
 • Four element profile™ - Bas och fortsättningsworkshop
 • Certifieringskurs Auraförmedlare 


Min sida på Auratransformation.se